Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný máslový pstruh

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 20 min

140 min (120 min příprava + 20 min tepelná úprava)

28. 11. 2012 14:15

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie250 kJ / 60 kcal
Bílkoviny0,87 g
Tuky0,88 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj experiment. Moc jsem si pochutnala:-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2017 16:40

Airin: :-K já děkuji, že jste vyzkoušeli :-)

Airin

13. 1. 2017 16:30

Děkuji za úúúúúúúúúúúžasný recept. V létě děláme ryby při akcích, ale v zimě se s tím trápím, je to něco jiného než venku. Dneska jsem dělala pstruha podle vašeho receptu-1 já 1 manžel- mám pocit že nám bylo líto že máme jen jednoho. Váš recept zařazuji mezi oblíbené a použijeme i v létě na grilovačce. Jednoduché a výborné!!!!! Ještě jednou dík!:-K:-K

maiva maiva

30. 11. 2012 23:40

Ryby jakkoliv:-D:-p+:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 11. 2012 11:55

Jana Remkova:Ano tohle bylo selhání orgánu v dusledku trvalé podvýživy. Katastrofa !:-((

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 11. 2012 10:25

Veronika.Hrozna: Věřím. Jsou to nesmysly. Znám hodně podobný případ člověka, který nás tyranizoval výkladem, že jsme kanibalové. Maso rozhodně nejedl a jednou, když šel snad z procházky se sesunul k zemi. Bylo mu 49 let, už se neprobral.:-S

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 11. 2012 09:22

Jana Remkova:Není zač,muj soused,si myslel ,že při vegetariánské stravě ,a nekouření a nepití bude žít do 100 let.
Jeho přednášky byly nekomentovatelné.Už je pod kytičkami 10 let a to jenom kvuli tomu,že tak jedl.:-((

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 11. 2012 00:06

aaadobromila: třeba vyzkoušet, taky jsem si to neuměla představit, ale zkouším všechno. Je ho tam jen malinko, zjemní chuť;-).

Veronika.Hrozna: tak díky za povzbuzení!:-D:yes:

varilamyskakasicku: Jééžíšku na křížku, nechte už ta očička, nebo budu mít blbý pocit:-(

aaadobromila

28. 11. 2012 22:43

Po pravdě si nedokážu představit pstruha s medem :-O. Toho mám nejradší na másle s bylinkami...ale věřím, že Vám chutnalo.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 11. 2012 22:42

Jani, moc pěkně upravená pstroužek, je nco je pravda, koukám, že máš v oblibě ústřičnou omáčku, musím se po ní podivat i med, také teď kombinuji med, sojovku, zeleninu, sušené ovoce, apod. Pstruh má smutně otočené očko na Tebe, mne se líbí ta uprava na plechu, zkusím také tak,jen ty ceny, ale kde vzít rybáře, co, měla jsem 20 let rybáře doma a byly ryby pořád, až dnes to oceňuji, ale to už není pravda, Jani, máš bodíka:-p:-p;-):yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 11. 2012 22:30

Jana Remkova:To nezkoušej,budeš unavená,nespokojená ,budeš mít velice špatné trávení,budou kolem tebe samé pecky,zrníčka z melounu ,šupy z pomeranču a jiné ovocné zbytky. A pak na tebe budou sedat vinné mušky ! :-D

chocolate chocolate

28. 11. 2012 21:21

Já kupuji pstruhy u nás v masně, jsou čerství, očka jim září:-D..Recept je moc hezký, vynechám grilovačku;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 11. 2012 20:13

ivulinka::-D:-D:-D:-D baby jedny, očička!:-D Já ho fakt koupila úplně zamordovaného v Bille! Asi se dám na roslinnou stravu, abych nedráždila:-8

ivulinka ivulinka

28. 11. 2012 19:32

Veronika.Hrozna:protože Janu znám osobně:-), ta si to špatně nepřebere

maris maris

28. 11. 2012 19:31

Pochutnala bych si, krásné:-p:yes::yes::-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 11. 2012 19:29

Jana Remkova: Ne , bohužel,ani to nezkusim,dokážu zmršit i rybu obalenou v mouce s paprikou. Vždy to dělala tchýně ,ty byly panečku! Ale, já ty ryby fakt neumím!:-((

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinovaný pstruh pstruh na medu jak usmazit pstruha pstruh marinovany marinovaný pstruh recept pstruh v medu pstruh recept s medem pstruh recept pstruh na másle recept marinováni pstruhů marinovaný pstruh recepty recept pstruh s marinadou na másle v troubě jak usmazit pstruha na masle pstruh s grilovacím kořením recepty na marinovaného pstruha pstruh na grilovacim kořeni marinovany pstruhy recepty na pstruhy pstruh marinovan marinoaný pstruha

Suroviny: pstruh, česnek, med, omáčka ústřičná, máslo, šťáva citronová, sůl mořská, koření grilovací, kmín celý

TopRecepty.cz

Marinovaný máslový pstruh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oX4B