Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 002 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 16,91 g |
Vláknina | 5,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,13 g |
Sacharidy | 17,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostrá polévka z hlívy ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plx1
Moje poznámka
Ostrá polévka z hlívy ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plx1
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové výpečky na černém pivu
tonda.xp před 15 minutami
Koláč s jahodami a pudinkem
Terina309 před 7 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa před 7 hodinami
Margotková kolečka
MarcelaPa před 7 hodinami
Topinka "SPECIÁL"
MarcelaPa před 7 hodinami
Třešňový nákyp
evoule před 10 hodinami
Hermelín v pyžamu
Sahula před 10 hodinami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 11 hodinami
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
polévka z hlívy ústřičné,
recepty z hlívy ústřičné,
drstkova polevka z hlivy a kapie,
ostrá žampionová polévka,
ostrá dršťková polévka,
polevka hl.ustricna,
video polévka z hlívy,
hl\\va ustricna,
hl\\va ustricna,
příliš ostrá polévka co s tím,
polévka s hlívy ůstřičně video,
hlíva ústřičná polévka video
Suroviny:
cibule,
olej,
žampióny,
kmín celý,
vegeta,
pepř,
chilli,
brambory,
smetana zakysaná,
mouka hladká
Komentáře (5)
Táto tvoja sa mi zdala kvôli smotane práve jemná...