Postup přípravy
Poznámka: Pokud prohřejete morek jen do momentu, kdy zesklovatí a začíná už už zlátnout, tak je to pro gurmety ten správný okamžik ke konzumaci. Kdo zná foie gras, tak ví, o čem je řeč.
Zveřejněno 2. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Moje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 16 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Merylas před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 3 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 18 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 19 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 21 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 23 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 23 hodinami
Tématické fráze:
foie gras recept,
zapečené morkové kosti,
predkrm z morkove kosti,
slané palačinky,
co obsahuje peceny morek,
co obsahuje hovezi morek,
předkrmem z morkových kostí,
co je foi gras
Suroviny:
kost hovězí morková,
chléb toustový,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Ještě že Vás tu máme
Sapík? Proč?
No, osobně neznám...
(přidán obrázek)