Postup přípravy
Poznámka: Pokud prohřejete morek jen do momentu, kdy zesklovatí a začíná už už zlátnout, tak je to pro gurmety ten správný okamžik ke konzumaci. Kdo zná foie gras, tak ví, o čem je řeč.
Zveřejněno 2. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Moje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Nejnovější recepty
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 12 minutami
Plněná rajčata III
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 13 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí kostky po znojemsku
wimra před 1 hodinou
Olejový koláč s ostružinami
wimra před 1 hodinou
Kuře na másle a česneku
poirotka před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Veramik před 3 hodinami
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 9 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 9 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 9 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 9 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 9 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 12 hodinami
Tématické fráze:
foie gras recept,
zapečené morkové kosti,
predkrm z morkove kosti,
slané palačinky,
co obsahuje peceny morek,
co obsahuje hovezi morek,
předkrmem z morkových kostí,
co je foi gras
Suroviny:
kost hovězí morková,
chléb toustový,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Ještě že Vás tu máme
Sapík? Proč?
No, osobně neznám...
(přidán obrázek)