Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený jahodovo-ostružinový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PvV
Moje poznámka
Nepečený jahodovo-ostružinový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PvV
Nejnovější recepty
Těstovinový salát
Přidáno před 24 minutami
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 17 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Betes před 12 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 12 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 13 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 14 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 15 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 15 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 15 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 16 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 16 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 17 hodinami
Tématické fráze:
nepečený jahodový cheesecake,
prostřeno 3.2.2016,
nepečený ostružinový dort,
nepeceny cheesecake s jahodami,
nepečený cheesecake s ostružinami,
nepečený dort s ostružinami,
cheesecake s ostružinami,
nepeceny cheesecake,
ostružinový nepečený dort,
nepečený cheesecake jahodový,
chessake,
nepečený tvarohový cheesecake,
nepečený mini cheesecake,
nepečeny tvarohovy dort prostřeno,
jahodový cheesecake nepeceny,
ostruzinovy dort nepeceny,
ostruzinovy chesecake,
prostřeno 3. 2. 2016,
cheesecake z prostrena s ovocem,
prostřeno chessake nepeceny
Suroviny:
plát piškotový,
sýr philadelphia,
tvaroh ve vaničce,
šlehačka,
jahody,
ostružiny,
cukr,
želatina,
želé červené dortové
Komentáře (8)
Mám rád právě s těmi sušenkami...
U nás nemáme Mekáč, ale když jedu do velkoměsta, tak si tam zajdu smlsnout... A co už konečně začali vařit i ristretto, tak je to zážitek pro celý den