Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 645 kJ / 1 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,09 g |
| Tuky | 64,27 g |
| Vláknina | 6,87 g |
| Cholesterol | 231 mg |
| Sodík | 2,72 g |
| Sůl | 6,40 g |
| Sacharidy | 25,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinky s hovězími proužky a cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N9J
Moje poznámka
Topinky s hovězími proužky a cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N9J
Nejnovější recepty
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 7 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 8 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 8 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 9 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 10 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 10 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 13 hodinami
Suroviny:
steak hovězí,
pepř mletý,
víno červené,
omáčka sojová,
hořčice dijonská,
cukr hnědý,
tymián,
cibule,
olej,
chléb,
máslo,
česnek
Komentáře (7)
Jinak děkuji za pochvalu receptu