Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Leopardí buchta

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez dob kynutí

75 min (50 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez dob kynutí)

25. 2. 2016 23:53

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie12 639 kJ / 3 021 kcal
Bílkoviny73,71 g
Tuky96,69 g
Vláknina36,43 g
Cholesterol 170 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy445,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Impovizace podle francouzského blogu Alter Gusto

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 2. 2016 21:16

Nádhera! :yes:

Danka

26. 2. 2016 20:34

Krása na oko je to velká a co chuť? Když už si dám tu práci, ráda bych věděla zda se pokochám a pak si i pochutnám...:-)):yes:

mika59 mika59

26. 2. 2016 16:10

Krása:yes::yes:

magdalenka magdalenka

26. 2. 2016 15:20

Recept behá po Internete, tiež som pokukovala, upečiem však len vtedy, ak mám návštevu...ja priberiem už len z pohľadu na takúto krásu... :-D

zuzun

26. 2. 2016 14:40

To je krasny!!!! To bych ani nechtela snist, jen se na to koukat! Bodik je jasny:yes::-O:-K:-)

Michaela Medkova Michaela Medkova

26. 2. 2016 14:17

To je parádní:-O:yes::-K

jirholu jirholu

26. 2. 2016 14:12

To je nádhera se srozumitelně napsaným postupem i fotopostupem ;-):-p:-D

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 2. 2016 13:50

Jana: i Maminka má tuhle buchtu odjinud, píše pod svým receptem:-D

hosta: moc pěkné, zdařilé :yes: Také jsem po ní pokukovala, navíc zcela jinde, než jsou odkazy tady...asi bude leopard dost oblíbený a rozšířený;-)

hosta hosta

26. 2. 2016 13:32

Jana: já přece netvrdím (viz poznámka), že jsem to vymyslela:-));-) - postup jsem ale zvolila jiný, kvásek jsem nedělala do mléka ale do pudinku atd...., vycházela jsem z původního receptu na Alter Gusto:-)

Jana

26. 2. 2016 13:22

katyvypl

26. 2. 2016 12:45

Koukám jak blázen! Úžasné, dokonalé, překrásné, bodík už letí! ;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 2. 2016 11:57

:-O:-Osním či bdím:-*krásný moučník:-p:-p:yes:+

Irrena Irrena

26. 2. 2016 11:45

To je zase bomba:-O:yes::yes::yes::yes::yes:

R.Rose R.Rose

26. 2. 2016 11:27

wow... to vypadá skvěle... a recept na těsto zní moc zajímavě, těším se až otestuju :yes: :-)

Danca Danca

26. 2. 2016 10:07

Taky se na něj už nějaký čas chystám,vypadá opravdu úžasně!:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta s nutelou buchta na cesty rychlá buchta s nutelou buchta na cestu hrnková buchta s nutelou buchta s džemem leopardi chlebíček leopardi dorty pomerančová buchta buchty s nutelou buchta buchta na cesty recept leopadi buchta jak udělat leopardí vzor buchta recept buchty na cestu buchty na cesty buchta z mléka leopardí dort recept na buchty polité s nutelou

Suroviny: mléko, pudink vanilkový, cukr, lusk vanilkový, kůra pomerančová, máslo, droždí čerstvé, mouka hladká, kakao, mléko, čokoláda na vaření, máslo, mléko, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Leopardí buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lzvr