Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 89 kJ / 21 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 5,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak a salát s polničkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAJG
Moje poznámka
Kuřecí steak a salát s polničkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAJG
Nejnovější recepty
Fazolová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 9 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 15 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 6 hodinami
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 7 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 7 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 7 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 7 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 7 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 8 hodinami
Klasické palačinky
KladiKIK před 8 hodinami
Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
wimra před 8 hodinami
Tématické fráze:
salat s polničkem,
kuřecí maso s polníčkem,
jak dlouho dělat kuřecí steak,
salat ke steaku,
kuřecí steaky,
kuřecí steaky podle zdeňka,
jak dlouho delat kureci steak na panvi,
kureci steak pohlreich,
salát k steaku,
kuřecí steak recept,
jak dlouho dělat kuřecí prso,
steak podle pohlreicha,
salát s polníčkem a kuřecím masem,
kuřecí prsa na kameni,
jak dlouho dělat steak,
kureci. salát pohlreich,
kureci steak,
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak se salátem,
kuřecí steaky pohlreich
Suroviny:
prsa kuřecí,
harissa,
máslo,
olej,
pepř,
brambory,
kmín celý,
sůl,
sůl,
ocet,
cukr,
pepř,
voda,
cibulka jarní,
rajče,
polníček
Komentáře (20)
Tomu, že pan Pohlreich solí kuřecí prsa takhle dlouho před tepelnou úpravou, tedy nevěřím a chci důkaz
Každý má přeci právo napsat svůj názor nebo jak by to dělal on.