Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pštros na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kL76
Moje poznámka
Pštros na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kL76
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 7 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 21 minutami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 49 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 2 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 3 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 3 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 3 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 4 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 4 hodinami
Tématické fráze:
pštros recepty,
pštros recept,
pštrosí ragú,
recepty ze pštrosa,
recept na pštrosa,
maso z pštrosa,
recept pstros,
jak připravit pštrosa,
recepty z pštrosa,
recept z pštrosa,
pstrosi ragu recept,
pstrosi srdce recepty,
pštrosí játra recepty,
recepty pstros,
recepty krkyze pstrosa,
pštrosí ragú recepty,
maso pštros recepty,
recepty pštros na hříbech,
recepty ze u pštrosa,
recepty se pštrosa
Suroviny:
maso pštrosí,
paprika sušená sladká,
pórek,
máslo,
sůl,
pepř,
hraška,
mléko
Komentáře (8)