Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené vepřové à la ražniči

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

17. 10. 2018 08:30

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 937 kJ / 2 375 kcal
Bílkoviny135,87 g
Tuky195,94 g
Vláknina3,54 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 3,68 g
Sůl9,00 g
Sacharidy15,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

K obědu jsem měl v plánu ražniči, ale okolnosti mě donutily suroviny použít v trošku jiné kombinaci. Dopadlo to výborně, ke spokojenosti všech.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: raznici v kastrolu vepřové ražniči recepty z vepřového masa plecko moravské ražniči falešné ražniči ražniči z vepřové kýty dušené ražničí raznici veprove dušené vepřové plátky vepřové maso na kostičky recept dušene vepřove ražnici ražniči dušene vepřové ražniči s rýži ražniči z kyty nebo vepřového plecka recept ražniči vepřové plátky recept na ražniči dušené maso vepřové recept vepřové ražniči ražniči z vepřové plece

Suroviny: maso vepřové, špekáček, špek uzený, slanina, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, bylinky, vývar, jíška

TopRecepty.cz

Dušené vepřové à la ražniči

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6J7R