Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 048 kJ / 2 163 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,45 g |
| Tuky | 42,67 g |
| Vláknina | 18,43 g |
| Cholesterol | 63 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 369,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2NpW
Moje poznámka
Bagety z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2NpW
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 12 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 15 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 5 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 6 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 8 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 8 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 8 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 9 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 9 hodinami
Tématické fráze:
bagety z kefíru,
bageta z kefíru,
kefrová bageta recept,
kefirova bageta,
bageta s kefíru,
bagety domácí kefírové,
bagety s kefíru,
bagetky z kefiru,
kefírové bagety recept,
domácí bagety z kefiru,
recept na bagety s kefírem,
kefirove pecivo bulky na bagety,
bageta recept,
kefirove dagetky,
kefirova bagety,
bageta s kefirem,
bakety z kefíru,
bagetky s kefirem,
bagetky s kefíru,
bageta z kefiru recept
Suroviny:
voda,
kefír,
mouka hladká,
sádlo,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý,
česnek sušený,
cukr,
droždí čerstvé
Komentáře (3)