Rychlá domácí pizza na listovém těstě

RadiVarime Kuchař:

Doba přípravy: 15 PT0H15M 4 porce Pizzy 0 názorů

Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři
32

Suroviny

3 žampiony
1 rajče
10 dkg anglické slaniny
10 dkg kuřecí debrecínky
1 klobáska (dle vlastního výběru)
1 cibule
1 zelená feferonka
1 zelená paprika
3 stroužky česneku
200 ml kečupu nebo rajského protlaku
oregano dle chuti
cukr dle chuti
1 balení listového těsta
150 g tvrdého sýru
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve smícháme kečup nebo rajský protlak s rozmačkaným česnekem a oreganem. Pokud se vám základ zdá příliš kyselý, tak můžete přisladit cukrem.

  2. Na plech připravíme listové těsto. My jsme použili již rozválené těsto, které je i s pečícím papírem.
    Na listové těsto natřeme základ z kečupu nebo rajského protlaku.

  3. Na listové těsto, potřené základem, klademe ingredience dle chuti. V našem případě klademe suroviny, které jsou v ingrediencích. U této pizzy máte na výběr jak bude pizza finálně chutnat. Ne každý má rád slaninu nebo klobásky. A proto můžete udělat pizzu půlenou. Tak jak to je v našem případě.
    Na první polovinu listového těsta jsme dali anglickou slaninu, klobásku na kolečka, žampiony na plátky, pálivou zelenou papriku na tenké nudličky a cibuli na tenké měsíčky.

    Na druhou polovinu listového těsta jsme dali kuřecí debrecínku, rajčata na měsíčky, žampióny na plátky, sladkou zelenou papriku na tenké nudličky.

    Takto připravenou pizzu dáme na 25 až 35 minut do trouby na 220 stupňů (Každý pečte dle své trouby)

    Ke konci pečení pizzu posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy

Ohodnoťte recept: Rychlá domácí pizza na listovém těstě

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo