Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampionoolivová pomazánka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

24. 1. 2017 15:56

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie4 003 kJ / 957 kcal
Bílkoviny34,70 g
Tuky67,50 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 112 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,40 g
Sacharidy37,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept je velmi jednoduchý, rychlý a chutný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Pá

25. 1. 2017 12:21

Ráda vyzkouším :yes:, pomazánky u nás doma "jedou", takže díky za nápad, sice nemám zrovna lahůdkovou cibulku, ale já jsem schopná tam nakrájet cibuli s natí, co mám doma :yes:

casino casino

24. 1. 2017 18:24

No, podle obrázku bych hádal, že olivy byly bezbarvé nebo jich bylo méně...:-) (raději doplnit barvu oliv a možná i druh nálevu)
Všechny ingredience ze SUROVIN mám rád, dokonce bych je i smíchal dokupy aniž bych si připadal jako Čapkův domácí zvěřicec:-D Jen bych místo sterilátu dal čerstvé houby postrouhané na hrubé slzičce a vůbec nejlepší - nejaromatičtější jsou na chvíli nasucho restované, tedy vydušené až takřka dosucha :yes:
Fofrování tyčákem je na uvážení..., já bych to až k dokonalosti nemixoval a nějaké kousky bych v pomazánce ponechal, že aby si měl jazyk v ústech s čím pohrát, že:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: žampiony v nálevu pomazanka pomazanka s oliv švedska

Suroviny: olivy, žampiony sterilované, tvaroh plnotučný, smetana zakysaná, cibulka lahůdková, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Žampionoolivová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pql4