Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 515 kJ / 1 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,74 g |
Tuky | 86,10 g |
Vláknina | 17,44 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 106,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54qR
Moje poznámka
Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54qR
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 4 hodinami
Krenex
dragomirac před 6 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 6 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 7 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 7 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 8 hodinami
Tématické fráze:
linguine se slaninou,
testoviny s anglickou slaninou a parmazanemza,
těstoviny s parmazánem a anglickou slaninou,
anglicka slanina s rajcaty parmazanem,
citronové linguine,
linguine s parmazánem,
linguine se sýrem a rajčaty,
těstoviny s anglickou slaninou a parmazánem,
linguini se slaninou
Suroviny:
slanina anglická,
těstoviny,
rajče cherry,
česnek,
šťáva citronová,
petrželka hladkolistá,
sůl,
pepř
Komentáře (3)