Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 641 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,31 g |
Tuky | 76,38 g |
Vláknina | 20,62 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 1,47 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 25,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusta na slanině s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AljB
Moje poznámka
Kapusta na slanině s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AljB
Nejnovější recepty
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Dědova kulajda
Přidáno před 18 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno 29. 9. 2025 00:38:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké řezy s jablky
nochy před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
MarieBrozova před 9 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
barborapolas před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Kačenka před 10 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Zbynek Hladik před 10 hodinami
Žampiony " Wellington"
KatkaCechova před 11 hodinami
Klobásky v zelí
misula29 před 11 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
Sahula před 11 hodinami
Havajský salát s japonským původem Poke bowl
Lucie1001 před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Cinderka před 12 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
kapusta recept,
recepty z kapusty,
kapusta s hlivou,
dušená kapusta s hlívou a dýní,
recept kapusta,
dušená kapusta,
zapecena kapusta s hlivou,
kapusta s hlívou recept,
jak orestujeme kapusty,
recepty s hlívou,
zadělávaná kapusta,
recepty s kapustou,
kapsta s hlívou,
kapuata s hlívou,
hliva kapusta,
kapusta anglicky,
kapusta na slanine,
dusena kapusta hliva
Suroviny:
kapusta,
slanina anglická,
hlíva ústřičná,
cibule,
sádlo,
česnek,
mouka hladká,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (4)