Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 680 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,01 g |
Tuky | 15,53 g |
Vláknina | 10,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hlubokém hrnci rozehřejeme olej, přidáme na něj prolisovaný česnek a na mírném plameni opékáme, až se česnek rozvoní (pozor, nesmí se spálit!). Osmažený česnek zalijeme vodou nebo vývarem a přivedeme k varu.
Krok 2: Pomalu přisypáváme bramborové vločky a intenzivně mícháme, nejlépe metličkou, aby nevznikly hrudky. Přidáme polévkové bylinky, osolíme a opepříme, za občasného zamíchání 5 minut povaříme a můžeme podávat.
Zveřejněno 12. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá česnečka s bramborovými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjw1
Moje poznámka
Rychlá česnečka s bramborovými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjw1
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 5 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 17 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
česnečka silna,
vločková česnečka,
česnečka s vločkami-recept,
jak připravit česnečku
Suroviny:
olej,
česnek,
voda,
vločky,
kmín drcený,
sůl,
pepř
Komentáře (1)