Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 071 kJ / 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,00 g |
Tuky | 38,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivá česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9lJ
Moje poznámka
Poctivá česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9lJ
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 2 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 46 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 6 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
hospodská česněčka,
příprava česnečky,
kvalitní česnečka,
priprava česnečka,
česnečka,
top recepty česnečka,
česnečka příprava,
česnečka recept,
poctivá česneková polévka,
česnečka top recept,
poctivá hospodská česnečka,
česneková polévka hospodska,
poctivá česnekačka,
recepty na česnečku,
recept na cesnecku,
česnečka postupy,
cesnečka polivka,
lepší česnečka,
lepší česnečka,
poctivá česnačka
Suroviny:
pórek,
šunka vepřová,
sýr eidam,
česnek,
sádlo vepřové,
chléb,
bujón zeleninový,
kmín drcený,
majoránka,
sůl,
máslo,
sýr tavený
Komentáře (8)
S česnekovou polévkou to bude asi ještě složitější než se svíčkovou omáčkou
Když se "léčím", tak se solí utřený česnek, kus másla (sádla), žloutek (nebo i bez žloutku) a mariánku na talíři zaleju vroucí vodou (v lepším případě vývarem z kostky, nejlepším případě vývarem z ledové kostky). Ale takovou jím pouze já...
No, a pak je česnečka, která už je jenom složitější: od cibulového základu, přes zásmažku, uzeniny až po nakostečkované zemáky, ale to už pomalu (podle poměru surovin) přechází v bramboračku, že