Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 048 kJ / 3 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,35 g |
Tuky | 191,62 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 392,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrušková,dvoubarevná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98A3
Moje poznámka
Hrušková,dvoubarevná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98A3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
bábovka recept,
bábovka z hrušek,
dvoubarevná bábovka,
hrušková bublanina,
nejlepší recepty z hrušek,
hrušková buchta,
kuřecí bábovka podle hrušky,
recept hrušk,
buchta olízni prst,
bábovka s broskvemi,
kompotová bábovka,
recept na hruškovou bábovku,
bábovka z čerstvých broskví,
babovka z hruskoveho kompotu,
bábovka s hrusek,
moučník olízni prst,
dvoubarevna babovka recept,
recept na dvoubarevnou bábovku,
hrusky v rumu,
buchta olíznou´t prst
Suroviny:
hruška,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
olej,
mouka hrubá
Komentáře (15)
Marti, takhle dlouho naložené hrušky v rumu to bude "opilá bábovka"
Mirko, já si myslím, že by to šlo, ale nejsem si jistá, že by ty hrušky až tak změkly, i když....doba pečení