Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 199 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,86 g |
Tuky | 24,12 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 617 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 34,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme si červenou řepu do měkka a vejce na tvrdo a necháme vychladnout.
Krok 2: Do mísy nakrájíme okurky (cca 1cm kousky), přidáme nasekaný kopr, jarní cibulku s natí, nahrubo nastrouhanou řepu a nakrájené vejce.
Zalijeme kefírem a mlékem, popřípadě ještě zředíme vodou a osolíme. Krok 3: Uvaříme brambory a poté opečeme na másle. Krok 4: Servírujeme studenou polévku a teplé brambory.
Zalijeme kefírem a mlékem, popřípadě ještě zředíme vodou a osolíme. Krok 3: Uvaříme brambory a poté opečeme na másle. Krok 4: Servírujeme studenou polévku a teplé brambory.
Zveřejněno 13. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litevský studený boršč Šaltibarščiai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AY1j
Moje poznámka
Litevský studený boršč Šaltibarščiai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AY1j
Nejnovější recepty
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 25 minutami
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 2 hodinami
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mokrý koláč s ovocem
malipi před 5 minutami
Cheesecake
Barča Holubová před 54 minutami
Vepřové řízky v zelném těstíčku
Fijajda před 1 hodinou
Rajská s kuličkami z mletého masa
peppek před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
MonikaKa před 2 hodinami
Zelné placky se sýrem
Matea před 12 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 12 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 15 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 16 hodinami
Tématické fráze:
litevský boršč,
litevské máslo,
šaltibarščiai recept dala,
litevske recepty,
šaltibarščaj,
šaltibarščiai polévka recept,
studený boršč,
polevka saltibarscai,
saltibarscai recept,
studený boršč,
červená řepa na studeno recepty,
saltiabrsciai
Suroviny:
řepa červená,
vejce,
okurka čerstvá,
kopr,
cibulka jarní,
kefír,
mléko,
sůl,
brambory
Komentáře (3)