Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 308 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,30 g |
Tuky | 32,40 g |
Vláknina | 13,76 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 75,33 g |
Postup přípravy
Jako příloha se hodí jakýkoliv zeleninový salát.
Zveřejněno 12. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený Hermelín v zeleninovém bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l90r
Moje poznámka
Smažený Hermelín v zeleninovém bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l90r
Nejnovější recepty
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 2 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 12 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák smažený v troubě
RaeRea před 3 minutami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 52 minutami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 1 hodinou
Domácí langoše
Mummy46 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Mummy46 před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
vela900 před 1 hodinou
Čínské nudle s kuřecím masem
Tom_Krupa před 3 hodinami
Nejúžasnější buchty od babičky
Ryskova7 před 4 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 14 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 14 hodinami
Tématické fráze:
smažený hermelín,
hermelín v bramboráku,
recepty z hermelínu,
hermelín v receptech,
hermelín v bramboráku videorecept,
smažený hermelín s salamem recept videorecept,
smažený hermelín recepty,
smažený hermelín bez tuku,
smazeny hermelin v braboraku,
bramboráčky v trojobalu,
smažený hermelín s bramborem,
jak smazit bramborak,
názvy hermelin
Suroviny:
brambory,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
majoránka,
pepř,
sůl,
kapie,
cibulka jarní,
petrželka zelená,
sýr hermelín,
olej
Komentáře (8)
Konzumuje se po vysmažení…. a je-li v bramborové směsi, sýrové směsi, cuketové směsi nebo v trojobalu…pořád je to pokrm smažený a né v původní podobě.