Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 308 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,30 g |
Tuky | 32,40 g |
Vláknina | 13,76 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 75,33 g |
Postup přípravy
Jako příloha se hodí jakýkoliv zeleninový salát.
Zveřejněno 12. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený Hermelín v zeleninovém bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l90r
Moje poznámka
Smažený Hermelín v zeleninovém bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l90r
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 14 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 21 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
toprecepty.cz před 1 hodinou
Pavliny halušky
terundela před 2 hodinami
Hrnková bábovka
lunav1 před 5 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 15 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 16 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 16 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 18 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 18 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 18 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 19 hodinami
Tématické fráze:
smažený hermelín,
hermelín v bramboráku,
recepty z hermelínu,
hermelín v receptech,
hermelín v bramboráku videorecept,
smažený hermelín s salamem recept videorecept,
smažený hermelín recepty,
smažený hermelín bez tuku,
smazeny hermelin v braboraku,
bramboráčky v trojobalu,
smažený hermelín s bramborem,
jak smazit bramborak,
názvy hermelin
Suroviny:
brambory,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
majoránka,
pepř,
sůl,
kapie,
cibulka jarní,
petrželka zelená,
sýr hermelín,
olej
Komentáře (8)
Konzumuje se po vysmažení…. a je-li v bramborové směsi, sýrové směsi, cuketové směsi nebo v trojobalu…pořád je to pokrm smažený a né v původní podobě.