Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 308 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,30 g |
Tuky | 32,40 g |
Vláknina | 13,76 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 75,33 g |
Postup přípravy
Jako příloha se hodí jakýkoliv zeleninový salát.
Zveřejněno 12. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený Hermelín v zeleninovém bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l90r
Moje poznámka
Smažený Hermelín v zeleninovém bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l90r
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 1 hodinou
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
smažený hermelín,
hermelín v bramboráku,
recepty z hermelínu,
hermelín v receptech,
hermelín v bramboráku videorecept,
smažený hermelín s salamem recept videorecept,
smažený hermelín recepty,
smažený hermelín bez tuku,
smazeny hermelin v braboraku,
bramboráčky v trojobalu,
smažený hermelín s bramborem,
jak smazit bramborak,
názvy hermelin
Suroviny:
brambory,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
majoránka,
pepř,
sůl,
kapie,
cibulka jarní,
petrželka zelená,
sýr hermelín,
olej
Komentáře (7)
Konzumuje se po vysmažení…. a je-li v bramborové směsi, sýrové směsi, cuketové směsi nebo v trojobalu…pořád je to pokrm smažený a né v původní podobě.