Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moravský vrabec se zelím

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

30. 9. 2016 18:06

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 030 kJ / 724 kcal
Bílkoviny103,81 g
Tuky21,98 g
Vláknina14,55 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

P.S. Čas postupu přípravy je odvozen pouze se samotné přípravy, doba odležení masa v marinádě se do toho nepočítala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

apfele

8. 4. 2022 11:05

Olda: :-D rajský protlak. A to jste viděl kde? :-D:-D

Romola

20. 12. 2020 23:59

"Naložením" získá maso skvělou chuť. Už mám přidáno v oblíbených receptech. Děkuji autorce za sdílení receptu! :yes:

Olda

7. 10. 2016 11:28

:-8 když moravský tak ještě 1 lžička rajský protlak

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: moravský vrabec se zelím moravský vrabec se zelím recept moravský brabec se zelím moravský vrabec se zelím recepty moravsky vrabec vepřové moravský vrabec se zelím vrabci se zelim moravsky vrabec recepty vrabec se zelim pečení vrabci se zelím peceny vrabec se zelím pečení vrabci moravsky vrabec recept moravský vrabec s červeným zelím moravští vrabci recepty moravský vrabec se zelím veprový vrabec se zelím moravsky brabec recept recept moravsky vrabec recept na moravský vrabec

Suroviny: plecko vepřové, bůček, sádlo, cibule, česnek, kmín celý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Moravský vrabec se zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GVVy