Vrabec

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

vepřové maso
cibule
sůl
mletý kmín
kečup
česnek
Záměrně neuvádím množství surovin, každý si upraví podle množství porcí.
Na cca 1kg masa jsem dala 1,5 červené cibule a půl paličky česneku.
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky, můžou být i větší, cibuli na půlkolečka.

  2. Maso dáme do misky, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek, cibuli a kečup. Pořádně promícháme a necháme odležet v ledničce, klidně i 2 dny.

  3. Maso dáme do kastrolu vhodného do trouby nebo do zapékací mísy, podlijeme cca do poloviny výše masa a přikryté dáme do trouby na cca 180-200 stupňů.

  4. Kontrolujeme každých cca 30 minut, podle potřeby podléváme vodou, je třeba, aby tam stále nějaká voda byla.

  5. Podáváme s bramborami.

Poznámka

Recept mám od tety Hele a následně i od mamky.

Je dobré nechat maso naložené, samozřejmě to není nutnost, ale aspoň pár hodin je dobrých, většinou nechávám v ledničce přes noc a misku přikryji potravinovou folií.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 60 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vrabec

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: maso na vrabce vrabec top recept moravský vrabec boršč podle viléma vrabce vepřovy vrabec v troube naložený moravský vrabec recept maso na vrabcr mletý vrabci vepřový vrabci jak naložit maso na vrabce nalozit maso na vrabce nalozeny veprovy vrabec recept brabce naložený naložení vrabci vrabci recept vrabci z do trouby sojové maso ala vrabec recept vrabci naložení masa na vrabce recepty vrabci