Vrabec

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

vepřové maso
cibule
sůl
mletý kmín
kečup
česnek
Záměrně neuvádím množství surovin, každý si upraví podle množství porcí.
Na cca 1kg masa jsem dala 1,5 červené cibule a půl paličky česneku.
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky, můžou být i větší, cibuli na půlkolečka.

  2. Maso dáme do misky, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek, cibuli a kečup. Pořádně promícháme a necháme odležet v ledničce, klidně i 2 dny.

  3. Maso dáme do kastrolu vhodného do trouby nebo do zapékací mísy, podlijeme cca do poloviny výše masa a přikryté dáme do trouby na cca 180-200 stupňů.

  4. Kontrolujeme každých cca 30 minut, podle potřeby podléváme vodou, je třeba, aby tam stále nějaká voda byla.

  5. Podáváme s bramborami.

Poznámka

Recept mám od tety Hele a následně i od mamky.

Je dobré nechat maso naložené, samozřejmě to není nutnost, ale aspoň pár hodin je dobrých, většinou nechávám v ledničce přes noc a misku přikryji potravinovou folií.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 26 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vrabec

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: mletý vrabci nalozit maso na vrabce recepty vrabci brabci recepty vrabce vepřový vrabci jak nalozit moravskeho vrabce vrabci s kečupem jak naložit maso na vrabce nalozit maso na vrabec

Zapomněl/a jsem heslo