Zdivočelý květák
Zdivočelý květák, připravený podle tohoto receptu, potěší zejména příznivce pikantních chutí. Restovaný květák na cibuli a česneku, dochucený zázvorem a kari kořením a zalitý vejcem se sójovou omáčkou nabízí opravdu netradiční chuťový zážitek.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 173 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,89 g |
Tuky | 15,61 g |
Vláknina | 9,86 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 20,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdivočelý květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9KE
Moje poznámka
Zdivočelý květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9KE
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 7 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 32 minutami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 2 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 3 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 3 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 3 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 5 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
top recepty květák,
zdivočelý květák s bramborem,
kvetak top recepty,
recepty z květáku,
recepty kvetak,
květák s chili,
úhoř pečený recept,
zdivičelý květák,
receptykvěták,
top recept na květák,
ako urobit kvetak
Suroviny:
květák,
cibule,
česnek,
vejce,
koření kari,
zázvor sušený,
omáčka sojová,
sýr strouhaný,
olej,
máslo
Komentáře (2)
idem si ho urobiť
každý len smaží a smaží .... ale toto je niečo pre mňa
teším sa