Carpaccio z červené řepy II.

Suroviny

Řepa
pepř
sůl
olivový olej
parmezán
salát rucola
ocet balsamico(není nutný)
(Nepíši množství já jsem pekla 1kg řepy do zásoby.)

Postup přípravy receptu

  1. Řepu pokapeme olivovým olejem, trochu posolíme a zabalíme do alobalu, utěsníme a dáme péct 1,5 hodiny na 200°C.

  2. Vychladlou řepu oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, rozprostřeme na talíř, posypeme rukolou, pokapeme olivovým olejem, posolíme, opepříme a já si dávám 1 KL aceto balsamico.

Poznámka od kuchařky

Tento recept není můj je převzatý z "Prostřeno" a trochu jsem si ho upravila podle mé chuti. Parmezán jsem též nepoužila, ale jen tvrdý sýr eidam. http://dobroty-recepty.cz/recept/carpaccio-z-cerve...

Komentáře k receptu Carpaccio z červené řepy II.

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

  • rebeka rebeka

    krásně upravená řepa..mám na ni chuť:-p:-p;-):yes::yes::-K

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    :yes:výborný..dělám podobně,ale rukolu nedávám:-K

    Odpovědět

  • Masula Masula(autorka receptu)

    Děkuji všem za komentáře:-K a ten parmezán jak na něj narazím koupím a vyzkouším,zatím jsem ho měla jen strouhaný na boloňské špagety a často ho nekupuji tak jsem improvizovala:-)

    Odpovědět

  • Bahula Bahula

    Super ;-):yes:+

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Jednoduché, perfektní:-):yes::yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    1974andrea: Andri, napsala jsem ti odpověď k původnímu receptu...

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Maši, mám ráda řepu a tohle podobně už jsem také zkoušela. Ode mě +7:yes:

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Eliza:Eli, koukala jsem na to carpaccio, kam jsi přidávala fotky (mimochodem recept není Tejajy, dodala jen foto). Ale chci se zeptat, jestli jsi tam dávala ten tymián? Mám ho ráda, ovšem v téhle kombinaci zázvoru a sójovky mi to přišlo trochu překombinované;-)

    Odpovědět

  • srettka srettka

    ja teda delala z cukety a bylo to moc dobry. . . asi zkusim i repu:-p:yes:
    p.s. jinak na carpaccio rozhodne syr parmesanoveho tipu, uz se daji sehnat i levnejsi verze:-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Super, určitě realizuju. Ale asi s tím parmazánem, chutná mi víc než eidam. Před pár dny jsem dělala něco podobného podle Tejaji (ale řepa se marinovala)- sype se čerstvým kozím sýrem a bylo také vynikající.:-p
    +:yes:

    Odpovědět

  • Pavla Pavla(neregistrovaná)

    Tohle jsem jednou viděla v Prostřeno.... já to snad budu muset zkusit :-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    pekné...:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

Tématické fráze: carpaco z cervené řepy červená řepa recepty z prostřeno carpaccio z červené řepy carpaccio z červené řepy prostřeno červená řepa carpaccio řepa carpaco carpaccio z řepy červená řepa recepty carpacio carpaco z řepy carpacio z červené řepy salát carpaccio prostřeno červená řepa červená řepa prostřeno červená řepa recepty carpaccio carpaccio z červené řepy s parmazánem carpaccio z řepy prostřeno recept na carpaccio z červené řepy recept na carpaco carpaco s cervene repy carpaco červené řepy