Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 048 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,03 g |
Tuky | 88,18 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 126 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,77 g |
Sacharidy | 5,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený květák s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n90D
Moje poznámka
Pečený květák s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n90D
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 3 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 3 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 10 minutami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 25 minutami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 3 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 3 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 4 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 4 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Esa před 4 hodinami
Tématické fráze:
květák smažený v troubě s parmazánem,
kvetak s parmezanem,
květák recepty,
peceny kvetak v celku,
pečený květák,
recepty s parmazánem,
květák pečený v troubě,
fialový květák,
kvetak v troube s parmazanem,
obalovaný květák s parmazánem,
fialový květák recepty,
pečený květák s parmezánem,
recepty z květáku,
květák s parmezánem v troubě,
květák bez smažení s parmazánem,
květák ve strouhance s parmazánem,
květák parmezán,
obalovaný květák pečený v troubě,
smažený květák v troubě s parmezán,
peceny kvetak v troube
Suroviny:
květák,
žampióny,
máslo,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
sýr parmazán strouhaný,
petržel
Komentáře (4)