Koprová omáčka
Klasická omáčka vonící koprem patří k pokladům české kuchyně. Jemná, smetanová, podávaná s vařeným masem nebo vejcem natvrdo a knedlíkem či bramborem - tahle koprovka bude chutnat každému!
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,17 g |
Tuky | 39,60 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 36,48 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2012 19:10
15. 9. 2012 13:59
15. 9. 2012 10:23
29. 8. 2012 11:42
7. 8. 2012 11:16
3. 8. 2012 16:21
19. 7. 2012 12:34
21. 6. 2012 10:16
17. 6. 2012 18:27
1. 6. 2012 11:12
6. 4. 2012 23:42
6. 4. 2012 23:40
27. 3. 2012 14:12
17. 3. 2012 10:02
Akelin:
15. 3. 2012 15:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 18 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 28 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 49 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
9 častých chyb při vaření omáček: Pozor na připálení, celé koření i zahušťování
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Jak dlouho vařit zásmažku? Po provaření budou omáčky i polévky lahodně krémové
Další recepty
Tématické fráze: koprová omáčka koprová omáčka bez masa koprová omáčka recept koprová omáčka s hovězím masem recept na koprovou omáčku koprová omáčka z čerstvého kopru koprovka koprová omáčka s hovězím koprovka recept koprová omáčka recepty recept na omacku koprovou recepty koprová omáčka top recepty koprová omáčka recept koprová omáčka dobrá koprová omáčka koprovka omacka recept na koprovku koprovaomacka vyborna koprova omacka koprová
Suroviny: máslo, mouka hladká, vývar masový, mléko, smetana na vaření, kopr čerstvý, sůl, ocet, cukr
Koprová omáčka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg5V
136 názorů