Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprová omáčka

Klasická omáčka vonící koprem patří k pokladům české kuchyně. Jemná, smetanová, podávaná s vařeným masem nebo vejcem natvrdo a knedlíkem či bramborem - tahle koprovka bude chutnat každému!

Hodnocení receptu je 5,0 (187×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 35 min

40 min (5 min příprava + 35 min tepelná úprava)

25. 5. 2009 18:32

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 419 kJ / 578 kcal
Bílkoviny18,17 g
Tuky39,60 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy36,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jankohrasko

19. 10. 2010 10:29

dělám z dvojnásobného množství jinak je toho málo

Lidunka Lidunka

12. 10. 2010 20:27

Posílám bodík, moc chutnala nejen mě:-K:yes:

Janča

4. 10. 2010 15:25

Nikdy sem koprovku nemusela a proto sem ji nevařila. Co mám ale děti a manžela, kteří ji milují, tak sem si našla tento recept a uvařila ji. Je luxusní...... Jím ji i já :yes::yes::yes::yes::yes:

ferda30

19. 9. 2010 13:13

Ňam, ňam.. už je v bříšku. Posílám bodík - dělám taky tak a mooc mi chutná:-))

Michaela

17. 8. 2010 13:09

výborný obídek :-))

Pavel MISTRFUX

21. 6. 2010 16:07

Děkuji za recept už se váří :-K:-K:-K jinak moc dobrá omáčka koprovku jsem ještě nedělal ale svíčkovou mám za 1 :-D ještě jednou děkuji :-K

Ivana Ch

17. 6. 2010 09:46

:-KMoooc dobrá omajda, dělám jí taky tak.:-p:-p:-))

Lucasinka Lucasinka

16. 6. 2010 20:43

Danielo (neregistrovana), asi ti jeste nikdo nerekl, ze "fuj" se o jidle nerika. Kdyz to nejis, tvoje vec, ale neznechucuj to ostatnim. Dekuji

monikaK

10. 6. 2010 14:10

Koprovku MILUJU:-!:-!

raadeek

10. 6. 2010 13:56

MOOOOOOOOOOOOC DOOOOOOOOOOBRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

RAADEEK

10. 6. 2010 12:59

Ahojte. Koprovku dělávám dlouhá léta ale sterilovanou. Ted zrovna ji vařím dle tohoto receptu tak vám potom napíšu jak to dopadlo. Zatím zdarec

kokotjambo

2. 6. 2010 14:37

omlouvam se vsem ale od pani BIBINKY ta koprova vypada fakt jak z verejnych zachodku.a ta mouka jak je tam pekne zdrcla,jestli toto vari detem tak ty musi cele skolni dny prosedet na skolnich zachodkach.pani BIBINKO jen tak dal a otravite celou republiku

Jitka+2

22. 5. 2010 16:25

Díky za super recept,já koprovku nemusím,ale tato je fakt výborná,děti se můžou umlátit a manžel naznal,že takovou dobrou koprovku ještě nejedl.Přidávám bodík :yes:.

lemeL lemeL

8. 4. 2010 16:56

Mňam mňam

Martina

6. 4. 2010 12:45

Moc dobrý recept. Dělala jsem ji poprvé v životě, a povedlo se. :-K

1 6 7 8 9 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koprová omáčka koprová omáčka bez masa koprová omáčka recept koprová omáčka s hovězím masem recept na koprovou omáčku koprová omáčka z čerstvého kopru koprovka koprová omáčka s hovězím koprovka recept koprová omáčka recepty recept na omacku koprovou recepty koprová omáčka top recepty koprová omáčka recept koprová omáčka dobrá koprová omáčka koprovka omacka recept na koprovku koprovaomacka vyborna koprova omacka koprová

Suroviny: máslo, mouka hladká, vývar masový, mléko, smetana na vaření, kopr čerstvý, sůl, ocet, cukr

TopRecepty.cz

Koprová omáčka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vg5V