Postup přípravy
Krok 1: Pár dní předem si připravíme ozdoby na dort. Kopretiny jsou z White Icing hmoty, protože je krásně bílá, berušky, lísky a pavouk z domácí potahovky.
Krok 2: Korpus a krém připravíme dle zvyku, já nejradši peču ten od Isindy, všem moc chutná.
Krok 3: A pak už jen zdobíme.
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopretinový dort s beruškami a pavoukem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDpv
Moje poznámka
Kopretinový dort s beruškami a pavoukem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDpv
Nejnovější recepty
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Králík pikant
kimlo před 45 minutami
Buchtičky se šodó
petrmelichar851206 před 4 hodinami
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 5 hodinami
Farmářovo podzimní kuře
Pedros před 5 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 6 hodinami
Chutné vafle
Andredka před 14 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 16 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 16 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 16 hodinami
Tématické fráze:
dort s pavoukem,
dort s beruškou,
dort s beruškami,
dort pavouk,
domácí ozdoby na dort,
dort s beruškama,
výroba dortu beruška,
výroba pavouka,
kopretinový dort s beruškou,
jak vyrobit pavouka,
dort na rozlučku,
formičky na ozdoby na dort,
kopretinovy med,
výroba berušky na dort,
pavouk na dort,
pavouk dort,
formička pavouk,
výroba pavouka na dort,
jak vyrobit pavouka na dort,
dorty s pavoukem
Suroviny:
korpus světlý,
korpus tmavý,
krém máslový,
marmeláda,
hmota potahovací,
white icing hmota,
potravinářské barvivo
Komentáře (14)
Na výrobě kytiček není nic složitého, jen je vypichuju z potahovky, jsou na to formičky - pístové vypichovače a pak jen doplním žluté středy. Berušky byly horší, synovec mi je ujídal pod rukama.
Všechny dortíky byly na rozlučku do práce a ten s pavoukem byl pro ředitele, protože je to takový pavouk
Odkazy na korpus i potahovku jsou uvedené dole...
Pokud mám potahovku výhradně na potah, přidávám více medu, aby byla měkčí a pružnější. A pokud na ozdoby, nechávám tužší.