Postup přípravy
Krok 1: Pár dní předem si připravíme ozdoby na dort. Kopretiny jsou z White Icing hmoty, protože je krásně bílá, berušky, lísky a pavouk z domácí potahovky.
Krok 2: Korpus a krém připravíme dle zvyku, já nejradši peču ten od Isindy, všem moc chutná.
Krok 3: A pak už jen zdobíme.
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopretinový dort s beruškami a pavoukem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDpv
Moje poznámka
Kopretinový dort s beruškami a pavoukem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDpv
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 1 hodinou
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 1 hodinou
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 5 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 5 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 5 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 6 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 6 hodinami
Tématické fráze:
dort s pavoukem,
dort s beruškou,
dort s beruškami,
dort pavouk,
domácí ozdoby na dort,
dort s beruškama,
výroba dortu beruška,
výroba pavouka,
kopretinový dort s beruškou,
jak vyrobit pavouka,
dort na rozlučku,
formičky na ozdoby na dort,
kopretinovy med,
výroba berušky na dort,
pavouk na dort,
pavouk dort,
formička pavouk,
výroba pavouka na dort,
jak vyrobit pavouka na dort,
dorty s pavoukem
Suroviny:
korpus světlý,
korpus tmavý,
krém máslový,
marmeláda,
hmota potahovací,
white icing hmota,
potravinářské barvivo
Komentáře (14)
Na výrobě kytiček není nic složitého, jen je vypichuju z potahovky, jsou na to formičky - pístové vypichovače a pak jen doplním žluté středy. Berušky byly horší, synovec mi je ujídal pod rukama.
Všechny dortíky byly na rozlučku do práce a ten s pavoukem byl pro ředitele, protože je to takový pavouk
Odkazy na korpus i potahovku jsou uvedené dole...
Pokud mám potahovku výhradně na potah, přidávám více medu, aby byla měkčí a pružnější. A pokud na ozdoby, nechávám tužší.