

Bezlepkový koláč
Suroviny
- Těsto:
- 2 hrnky bezlepkové směsi RUMINI Universal
- 1 ks vejce
- 1 ks prášku do pečiva
- 1 hrnek cukru krupice
- 50 ml oleje
- 1 hrnek mléka
- Drobenka:
- 2 lžíce cukr krupice
- 1 lžíce másla
- 1 lžíce bezlepková směs RUMINI Universal
- ovoce dle vlastního výběru
Postup přípravy receptu
Všechny suroviny na těsto promícháme dohromady a uděláme řidší těsto.
Těsto vylijeme do předem vysypané a vymazané formy na koláč.
Nahoru koláče pokládáme omyté ovoce dle vlastího výběru a posypeme drobenou, kterou jsme udělali z mouky, cukru a másla.
Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů asi půl hodiny.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bezlepkový koláč
K receptu nejsou žádné komentáře.