Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 985 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 26,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,06 g |
Postup přípravy
Smažíme v hluboké pánvi s rozehřátým olejem nebo ve fritovacím hrnci. Krok 3: Zbylý tuk odsajeme kuchyňskou utěrkou a podáváme se salátem.
Zveřejněno 26. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nilský okoun, smažený v chutné strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5olq
Moje poznámka
Nilský okoun, smažený v chutné strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5olq
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 2 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 2 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 2 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 4 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 1 hodinou
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 1 hodinou
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 2 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 2 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 3 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Esa před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 5 hodinami
Tématické fráze:
okoun nilský recepty,
okoun v trojbale,
okoun nilský recept,
okoun nilský v trojobalu,
rizecky z okouna,
okoun nilský,
morsky okoun smazeny,
okoun recept,
file z nilského okouna,
nilsky okoun,
příprava nilského okouna v trojobalu,
okun nilsky smaženy,
okoun jako řízek,
okoun nilský-smažený,
okoun nilský v v trojobalu,
okoun recepty,
priprava okouna,
sumeček nilský recepty,
smažený candát v bylinkové strouhance,
trojobal s uzenou paprikou
Suroviny:
okoun nilský,
sůl mořská,
citron,
olej olivový,
petrželka,
mouka hladká,
olej,
strouhanka
Komentáře (4)