Suroviny
Porce: asi 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 165 kJ / 995 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,38 g |
| Tuky | 39,75 g |
| Vláknina | 7,87 g |
| Cholesterol | 459 mg |
| Sodík | 559 mg |
| Sůl | 1,36 g |
| Sacharidy | 38,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rW52
Moje poznámka
Krůtí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rW52
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 12 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 12 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 6 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 9 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 9 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 11 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 11 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 14 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 14 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 14 hodinami
Tématické fráze:
krůtí sekaná,
krútí sekaná recept,
krůtí sekaná nejlepší,
sekana z krutiho masa,
kruti sekana recepty,
krutí sekana s mrkví,
krůtí sekaná se sýrem,
krutí domácí sekaná,
sekaná z mletého krutího masa,
recept na krutí sekanou,
sekana z krutiho mleteho masa,
sváteční krůtí sekaná,
sekana kruti,
recept kruti sekana,
domácí sekaná z krůtího masa,
sekana z kruty,
nejlepší krůtí sekaná,
sekana s krutiho masa,
krůtí sekaná s s mrkví,
sekaná z krůtího
Suroviny:
maso krůtí mleté,
mrkev,
cibule,
kapie,
pažitka,
česnek,
vejce,
víno bílé,
krupice dětská,
strouhanka,
sůl,
pepř,
kmín drcený
Komentáře (6)