Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,35 g |
Tuky | 42,90 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 343,10 g |
Postup přípravy
Necháme znovu nakynout na plechu, pak pomašlujeme vejcem, popř. nařízneme a dáme upéct do vyhřáté trouby (prvních pár minut 200°C, pak můžeme snížit na 180°C a dopéct).
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Moje poznámka
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Nejnovější recepty
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 6 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 19 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní kuřecí nudličky s cukrovým hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 1 hodinou
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 1 hodinou
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 2 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 2 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 4 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 5 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 7 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 18 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 21 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 22 hodinami
Tématické fráze:
celozrnné bagety s prefermentem,
housky z celozrnne pšenicne mouky,
celozrnná bageta recept,
celozrnné pečivo sprefermentem,
domácí housky že spádové mouky,
psenicno zitne bagety s anglickou slaninou recepty,
celozrnné pečivo s prefermentem,
recept na celozrnnou bagetu,
celozrnna bagetka se zaparou,
příprava těsta na bagetu celozrnnou,
kolac z psenicne mouky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká
Komentáře (6)