Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celozrnné housky bez použití bílé mouky

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

21. 4. 2013 21:55

Suroviny

Porce: cca 7 housek

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 357 kJ / 1 041 kcal
Bílkoviny33,75 g
Tuky4,08 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy210,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LucyM

11. 6. 2020 19:49

Těsto se šíleně lepilo. Musela jsem přisypat hodně mouky navíc, aby se z toho vůbec něco dalo tvarovat. Pečou se právě v troubě, tak snad budou i dobré, když to těsto bylo šílené.. Tak jsou dopečené a chutnají v celku dobře. Lepilo se taky těsto ještě někomu nebo jsem někde udělala chybu?

cathleen cathleen (moderátorka)

13. 3. 2016 09:37

vanilka70: :-Ojá přeci nepotřebuji mít pravdu za každou cenu! Tvrdíš, že bílá mouka je jakákoliv pšeničná, tedy i ta celozrnná. Není, koukni na článek -Jaký je vlastně rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou?-;-)
http://www.countrylife.cz/celozrnna-mouka

vanilka70 vanilka70

12. 3. 2016 19:37

jinak recept chválím není tam cukr ani tuk za mne + :yes:

vanilka70 vanilka70

12. 3. 2016 19:34

cathleen: už bez komentáře to bychom se mohli dohadovat do nekonečna jen jsem hledala recept kde nebude pšeničná mouka toť vše at si tam každej dá co mu chutná třeba cihly ty jsou červené :-p:-8:-D

cathleen cathleen (moderátorka)

12. 3. 2016 19:26

vanilka70: vidělas někdy celozrnnou mouku?:-DBílá rozhodně není, věř mi;-)

vanilka70 vanilka70

12. 3. 2016 19:23

cathleen: jak zní název bez bíléééé mouky čili např... žitné atd...pak by to bylo bez bílé mouky tento bohužel není bez bílé mouky jak zní název bohužel :-(:no:

cathleen cathleen (moderátorka)

12. 3. 2016 08:35

vanilka70: Monika má název zcela správně.:yes:
Bílá mouka je např.hladká, polohrubá....tahle je prostě celozrnná, o lepku (pokud dobře čtu) není nikde ani slovo.

vanilka70 vanilka70

11. 3. 2016 23:50

tak to mě dostalo bez použití bílé mouky a pšeničná je co ?to je Bílá mouka jen tak pro pořádek kdyby někdo nevěděl normálně s lepkem i když název zní celozrná ještě není zdravá ...:-//

Doda

9. 3. 2014 00:24

Zdravím, místo sušeného droždí jsem dala čerstvé 10g,ale těsto mi ani po 4 hodinách nenakynulo ;-( zkusím příště sušené nejspíš je to v tom.Jinak dík za jednoduchý recept;-)

Moncaxxx

25. 4. 2013 19:44

Nee vejcem se jen potírají vytvořené bulky :-)
Rozválet jsem myslela do šišky :-);-)

Nadja Nadja

21. 4. 2013 22:33

Moncaxxx: :-? "Všechny suroviny ...." včetně vejce a semínek? Nebo vejce a semínka se dávají jen navrch?
:-? proč se těsto má rozválet? - neřekla bych, že bulky vykrajuješ.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špaldová mouka celozrnná recepty housky ze špaldové mouky pšeničná celozrnna mouka recepty celozrnná mouka recepty celozrná mouka housky z kukuřičné mouky pšeničná celozrnná mouka recept špaldová mouka použití co je celozrnná mouka recepty z celozrnné mouky psenicna celozrnna mouka celozrnná mouka nadýchané celozrnné housky žitná mouka použití celozrná mouka recepty houska ze špaldové mouky vdolky ze špaldové mouky recepty z celozrnné pšeničné mouky použití špaldové mouky celozrnna houska

Suroviny: mouka celozrnna pšeničná, voda, droždí sušené, sůl, semínka sezamová, vejce

TopRecepty.cz

Celozrnné housky bez použití bílé mouky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wAX