Portobello pečené s náplní z mangoldu a Nivy

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Houby 6 názorů

Suroviny

4 stejkové žampiony portobello
2 hrsti mangoldových listů
2 jarní cibulky
110 g Nivy
3 lžíce zakysané smetany
sůl
pepř
muškátový oříšek
olej na vymazání pekáčku
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Portobella očistíme, vydloubneme nožky a ty nakrájíme nadrobno.
    Z mangoldu odstraníme tuhé košťály a listy nasekáme na malé kousky, jarní cibulky nakrájíme na kolečka.

    .

  2. V misce smícháme nakrájené nohy, nasekaný mangold, kolečka cibulek, nastrouhanou Nivu a zakysanou smetanu. Směs lehce osolíme (Niva je slaná dost), opepříme a přidáme trošku muškátového oříšku.

  3. Směsí naplníme připravené houbové hlavy, naskládáme je do olejem vymazaného pekáčku a pečeme při 180°C asi 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Portobello pečené s náplní z mangoldu a Nivy

Tématické fráze: pečené portobello pečené portobelo náplň z nivy náplň z nivy pecena portobella portobello náplň do žampiónů s nivou pečené poortabelo pecena portobello mrkvové šátečky s náplní z nivy pečené portobello s pečený portobello