Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 656 kJ / 2 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 372,31 g |
Tuky | 34,12 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 971 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 183,90 g |
Postup přípravy
Směs dáme na 15 min. do lednice. Krok 2: Smažíme na mírném ohni do zlatova.
Zveřejněno 5. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládané kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x07J
Moje poznámka
Nakládané kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x07J
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 minutami
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
nakládané kuřecí řízky,
nakládaný kuřecí řízek,
kuřeci řizky v Majolce®,
řízky v Majolce®,
nakladane rizky,
nakladane kureci,
nakládané kuřecí maso,
kuřecí řízky nakládané,
nakládaná kuřecí prsa,
nakládaný řízek,
kuřecí maso v Majolce®,
kureci na Majolce®,
kuřecí řízky recept,
recept na nakládané kuřecí maso,
kuřecí prsa v Majolce®,
nakládané kuře,
recepty na nakládané kuřecí maso,
kuřecí maso na Majolce®,
top recepty kureci rizky,
kuřecí v Majolce®
Suroviny:
prsa kuřecí,
majolka,
mouka hladká,
vejce,
sýr strouhaný,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Pečeme na oleji