Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 29,08 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 89 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččina letní "sekyrková" polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jw5z
Moje poznámka
Babiččina letní "sekyrková" polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jw5z
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 3 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 5 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 31 minutami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 42 minutami
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 1 hodinou
Sýrová roláda
KristynaM25 před 1 hodinou
Povidla ze švestek
h.dvorak před 1 hodinou
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 3 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 3 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 4 hodinami
Tématické fráze:
letní polévky,
rychlá letní polévka,
babiččiny recepty polévky,
recept na polívky z hrachovych lusku,
babiččiny polévka,
babiččiny polevky,
rychlá polevka pro letní dny,
polévka z hrachových lusků,
sekyrková polívka,
sekirková polévka recept,
zapečený lilek podle pohlreicha,
recept na sekyrkovou polévku,
sekirkova poleva,
rychlá sekyrková polévka,
letní polévka ze zahrady,
letni polevka,
polévka pro letní dny,
rychla letni.polivka,
hrachové lusky polévka,
babiččina polévka recept
Suroviny:
máslo,
krupice,
brambory rané,
mrkev,
petržel,
nať celerová,
cibule,
mangold,
hrachové lusky,
sůl,
pepř mletý,
vejce
Komentáře (1)