Salát z natural tofu, gorgonzoly a camembertu s okurkou a jogurtem

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Saláty 2 názory

Suroviny

150 g gorgonzoly
1 balíček tofu natural
150 g camembertu
1/4 nakrájené nebo nahrubo nastrouhané salátové okurky
3 vejce, uvařená natvrdo
2 PL lučiny, zhotovené doma
1 a půl hrnku bílého jogurtu nebo zakysané smetany
2 lžičky dijonské hořčice
180 g nastrouhaného měkkého salámu nebo šunky
1 nahrubo nastrouhaná bílá paprika
sůl, pepř podle potřeby
může být i Majolka® nebo tatarská omáčka na zjemnění (ale není nutné)
výborný je v salátu i kopr
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny druhy sýrů nahrubo nastrouháme, přidáme omytou nastrouhanou bílou papriku zbavenou jádřinců, nastrouhanou uzeninu, nastrouhaná uvařená vejce a nakrájenou salátovou okurku.

  2. Přidáme lučinu, jogurt, hořčici, sůl a pepř.

  3. Vše dobře promícháme a dáme na hodinu do chladu.

Poznámka

Ze zhotoveného salátu odeberu vždycky polovinu, přidám více lučiny nebo měkký tvaroh a mám tak i pomazánku na křehké plátky chleba.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salát z natural tofu, gorgonzoly a camembertu s okurkou a jogurtem

  • Ivace64 Ivace64(autor receptu)

    jemmy: je to výborný salát, jen se špatně, jako každý salát fotí:-K děkuji

    Odpovědět

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    <3Dobry napad,ta gorgonzola tomu da vybornou chut:-K:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: camembert salát recept salat gorgonzola Majolka® z tofu okurka,rajský,Majolka®,česnek,cibule,sýr