Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 121 kJ / 2 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,30 g |
Tuky | 60,53 g |
Vláknina | 21,65 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 16,75 g |
Sacharidy | 392,45 g |
Postup přípravy
Všechny suroviny dáme do pekárny a necháme pracovat na program Těsto. Krok 2: Po vykynutí těsto rozdělíme na 6 dílů a uděláme rohlíky, které necháme na plechu s pečícím papírem zakryté kynout cca 35-40 minut. Krok 3: Po vykynutí rohlíky potřeme vejcem, plech dáme do trouby a pečeme do zhnědnutí.
Zveřejněno 30. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Semínkové mega rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WExX
Moje poznámka
Semínkové mega rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WExX
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 17 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 22 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 46 minutami
Jihočeská kulajda
Sahula před 2 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 3 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 4 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 10 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 11 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 12 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 12 hodinami
Tématické fráze:
semínkové rohlíky,
rohlíky semínkové,
recept semínkové rohlíky,
seminkove rohlíky recept,
semínkový chléb 4 -5 vajec bez mouky,
semínkový chleba bez mouky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
semínka slunečnicová,
semínka lněná,
sádlo,
voda,
droždí čerstvé,
cukr,
sůl,
rohlík
Komentáře (2)