Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 660 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,60 g |
Tuky | 10,05 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 121 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 55,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená vepřová kýta s jogurtem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOPX
Moje poznámka
Zapečená vepřová kýta s jogurtem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOPX
Nejnovější recepty
Třešňová granita
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 7 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 21 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 31 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 2 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 4 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 4 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 5 hodinami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 5 hodinami
Segedínský guláš
Larietern před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečená vepřová kýta,
zapečená kýta v jogurtu,
zapečená kýta se zelím,
zapečená vepřová kyta v jogurtové marinádě,
zapečená vepřová kýta s bramborem,
zapecene vepřová kýta recepty,
zapecena vepřová kýta recepty,
zapečená vepřová kýta +videorecept,
zapečená vepřová kyta se spenatem,
kýta v jogurtu,
vepřová kýta zapecena se zelím,
veprová kýta zapečená s brambory,
vepřová kýta zapečená,
veprova kyta s brambory,
vepřové s jogurtem a bramborem
Suroviny:
kýta vepřová,
brambory,
jogurt nízkotučný,
paprika čerstvá červená,
pórek,
rozmarýn,
sůl,
pepř
Komentáře (1)