Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jogurtové žemličky, bulky

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 1. 2018 15:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 821 kJ / 2 108 kcal
Bílkoviny59,96 g
Tuky40,75 g
Vláknina24,12 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 6,45 g
Sůl16,07 g
Sacharidy363,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pečivo je dobré před pečením potřít - vodou, rozšlehaným vejcem. Přesto, že je kynuté opravdu jen pouhými 2 gramy čerstvého droždí, je krásně nadýchané.

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

12. 2. 2022 21:29

Do cesta som pridala za hrsť slnečnicových semienok a upiekla ako raženky. Sú výborné! Pridávam foto.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jogurtove bulky bulky z jogurtu kaiserky z bílého jogurtu kaizerky s jogurtem recept na jogurtové kaizerky jogurtova bulky zitne jogurtove pečivo recept na bulky s jogurtem žitne bulky z jogurtu bulky na hamburgry z jogurtu recept jogurtové kaiserky jogurtova bulka anglicke zemlicky bulky z bileho jogurtu

Suroviny: voda, mouka celozrnná žitná jemná, mouka chlebová pšeničná, droždí čerstvé, jogurt bílý, voda, olej, sůl, mouka hladká

TopRecepty.cz

Jogurtové žemličky, bulky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qq53