Suroviny
Porce: cca 12 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,14 g |
Tuky | 43,93 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,63 g |
Sacharidy | 3,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku dáme do mísy a přidáme kvásek, který připravíme z droždí, špetky cukru a trošky vlahé vody, přidáme ostatní suroviny. Zaděláme těsto, zapracujeme nakrájené olivy a necháme kynout. Pokud nechcete sušené droždí, můžete použít půlku kostky čerstvého.
Krok 2: Pak uděláme bochánky, které potřeme vajíčkem.
Krok 3: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 st. dozlatova.
Zveřejněno 26. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Olivové bandůrky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xAwz
Moje poznámka
Olivové bandůrky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xAwz
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 8 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 8 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 9 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 19 minutami
Pečená švestková povidla
ZboSy před 49 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 1 hodinou
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 1 hodinou
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 6 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty z olivy,
recept na bandurky,
pečivo bandurka,
olivy recepty,
bandůrky,
bandurka recept,
recept bandurka
Suroviny:
mouka hladká,
mouka celozrnná,
mouka kukuřičná,
sůl,
vejce,
droždí sušené,
voda,
olej olivový,
olivy zelené,
vejce
Komentáře (1)