Bramborovo-makové šlejšky s višňovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 391 kJ / 1 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,24 g |
Tuky | 24,29 g |
Vláknina | 20,43 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 219,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo-makové šlejšky s višňovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vyvM
Moje poznámka
Bramborovo-makové šlejšky s višňovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vyvM
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 2 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 46 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 6 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborové šlejšky,
slejsky,
šlejšky s mákem,
co jsou šlejšky,
recept na šlejšky,
šlejšky ze švestkovou omáčkou,
rýžová kaše s višňovou omáčkou,
bramborové trhance s povidly,
recept šlejšky,
recept na bramborove slejsky,
šlejšky recept,
šlejšky recept,
recept braborové šlejšky,
co to jsou šlejšky,
šlešky s mákem recept,
bamborové šlejšky,
šléšky s mákem,
šléšky s s mákem recept,
bramborové slesky,
tlejsky
Suroviny:
brambory,
sůl,
žloutek,
mouka hrubá,
mák,
višně,
cukr,
solamyl
Komentáře (1)