Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená vepřová plec s bramborovými slejšky a zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 10. 2011 19:02

Suroviny

Porce: 4

Nutriční hodnoty

Energie21 035 kJ / 5 028 kcal
Bílkoviny266,43 g
Tuky263,56 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 4,68 g
Sůl11,21 g
Sacharidy381,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept vymyslel Libor Luňáček (Jen vepřovou plec)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Irrena

4. 12. 2011 20:16

Výborný recept:yes::yes:Asi jsem tochu natvrdlá:-8proč je v surovinách u slejžků 800 ml studené vody a ještě 2000 ml vroucí vody:-?:-?

1974andrea

6. 10. 2011 13:22

Anna Kocikova:Naše prababi taky, dělaly je z uvařených brambor a šrotu.

Anna Kocikova

6. 10. 2011 13:18

1974andrea::-))Prababička šlejškama ty husy opravdu krmila a já jsem jí je kradla:-Dmoc mi chutnaly:-p
Recept je hezký,líbí se mi:-p+5:yes:

rebeka

5. 10. 2011 20:20

pro zájemce o šlejšky;-):-) http://kulinarskerecepty.blogspot.com/2006/10/prav...

Bibinka

5. 10. 2011 20:11

:yes:Honzo.mat., vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo;-)
jinak recept je skvělý, ale polemizovala bych s tebou o tom, že "šlejšky" vymyslel Libor Luňáček:-O já je znám a dělávala je moje babička a to je sakra dávno;-) Škoda, že není foto, ale dávám ti 4.bod

1974andrea

5. 10. 2011 20:10

Nevím, ale šlejšky jseou docela velké šišky (7x3 cm), je to podle šlejšek, kterými se vykrmovaly dříve husy. Teda, pokud mě paměť neklame;-)

rebeka

5. 10. 2011 19:34

toto bude ukrutně dobrééé:-p:-p:yes::yes:
ještě, že tu není foto...už bych olizovala monitor:-8:-D:-D:-D:-D

spagetka

5. 10. 2011 19:19

Jana Remkova: jj, už jsem si našla, nočky ;-);-)aháá, už jsem zas chytřejší a dá se to prý dělat i přes cedník;-)

JanaDorazinova

5. 10. 2011 19:18

spagetka: spagi, jako nočky, nemáme to tady někde? Fakt nevím. Zkusíme zadat... Vlastně jsou to malé bramborové šištičky;-)

spagetka

5. 10. 2011 19:16

Jana Remkova: dobře, ale jaký to tedy má tvar? Jako knedlíky, noky?

JanaDorazinova

5. 10. 2011 19:14

spagetka: nene, jsou to šlejšky, u nás se tomu tak říká;-) Honzo, škoda, že není fotopostup, ale jinak vím, že je to skvělé jídlo;-)
Vítej na Topreceptech:-K

spagetka

5. 10. 2011 19:10

Slejškami myslíš asi šišky? Jinak podobně dělám :-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená vepřová plec recepty vepřove plecko se zelim pečená vepřová plec šlejšky pečená vepřová plec recept plecko pečené se zelím veprova se zelim pečené vepřové se zelím pečené plecko se zelím pečené vepřové plecko plecko se zelím vepřová plec slejšky pro husy vaříme z vepřové plece vepřová plec pečená recept na slejsky peceni vepřove plece teplota pecena vepr.plec vepřová plec s knedlikem vepřová plec bez kosti se zelím

Suroviny: plec vepřová, špek, olej, koření na vepřové maso, majoránka, kmín mletý, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, brambory, mouka hrubá, vejce, sůl, voda, zelí, petržel

TopRecepty.cz

Pečená vepřová plec s bramborovými slejšky a zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1BGq