Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,42 g |
| Tuky | 22,80 g |
| Vláknina | 0,24 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 864 mg |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 8,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme najemno a dáme do misky, přidáme tuňáky bez nálevu, ten dáme stranou.
Krok 2: Následně přidáme Gervaise, hořčici, sůl a pepř, můžeme zakápnout citronovou šťávou.
Krok 3: Nakonec vše rozmixujeme.
Zveřejněno 30. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BAYW
Moje poznámka
Domácí tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BAYW
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 2 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 15 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 1 hodinou
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 2 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 2 hodinami
Biskupský chlebíček
HelenaR před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 3 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 4 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 5 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 14 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
tuňáková pomazánka recepty,
tunakova pomazanka,
recept na domácí pomazanku,
domaci tuňáka,
pomazánka s tuňáka,
pomazanka z tuňáka,
domácí tunakova pomazsnka,
domácí tunaková pozanka,
domaci tunakovy krem,
tunakova pomazanka s cervenou cibuli,
recepty tunáková pomazánka,
pomazánka s čerstvým tuňákem,
tonakovapomazanka
Suroviny:
cibule červená,
tuňák ve vlastní šťávě,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
sůl,
pepř
Komentáře (4)
" malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje
"240 g tuňáka ve vlastní šťávě (kousky ne drcený)"
No, když se vše mixuje, tak asi mělo být napsáno: (kousky ne, drcený), že
V Mexiku jsem nikde neviděl prodávat tu žlutou, kde se jí cibule bez vaření, třeba pomazánky a saláty používají červenou.
Na vaření pak bílou a ještě ji nakrájenou propláchnou vodou.
Ale to je tam, tady jsou tyhle jinobarevné luxus = drahé.
A rozhodně bych to nemixoval, když je to jen vidličkou rozdrcené jsou v tom kousky a to my radši než pastu. Ale to už je věc osobní preference.
Omlouvám se
To s tou cibulí mělo znít jako otázka, tedy: " malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje
Vy jste odpověděl že na chuti se pozná
Já si myslím, že nezáleží na barvě, ale na množství a tedy, že barva je zanedbatelná pokud nehraje estetickou roli