Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 925 kJ / 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,64 g |
Tuky | 61,66 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 18,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny přísady rozmixujeme a přidáme do omáčky. Pasta vydrží v zavřené nádobce v ledničce i tři týdny, pokryjeme ji tenounkou vrstvou oleje.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Petrželová pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRR
Moje poznámka
Petrželová pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRR
Nejnovější recepty
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 2 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno před 20 hodinami
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno před 20 hodinami
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 21 hodinami
Omeleta s uzeným lososem a sýrem cottage
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čína od Ajveny
Buba48 před 1 hodinou
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Edibara před 9 hodinami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Danna před 12 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 14 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Evculina84 před 14 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 16 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Ruzicka1 před 16 hodinami
Celerový salát
Gabi1 před 17 hodinami
Hrnková bábovka
Andulakovina před 17 hodinami
Tématické fráze:
česneková pasta z natě,
racepty,
celerová nať použití,
domaci petrzelove pesto,
pesto z feferonek,
jak usušit petrželovou nať,
jak sušit petrželovou nať,
pesto z petrželové natě,
jak zpracovat petrželovou nať,
feferonkové pesto,
pasta z česnekové natě,
feferonková pesto recept,
sušení petrželové natě,
jak zamrazit petrželovou nat,
použití česnekové natí,
olivová nať,
neutralizace česneku,
pesto arabiata,
top racepty,
hrníčková ořechová bábovka
Suroviny:
nať petrželová,
olej,
česnek,
sýr nastrouhaný,
sůl
Komentáře (1)