Zamilovaný medovník
Protože se neustále zdůrazňuje, že originální recept na medovník je tajný, vyrojila se spousta upravených a podobných receptů. A každá hospodyňka považuje ten svůj za nejlepší. Ale tento je skutečným favoritem.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 28 215 kJ / 6 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,63 g |
Tuky | 417,70 g |
Vláknina | 21,36 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 603,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to sice náročnější recept, ale výsledek stojí fakt za to :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2021 23:24
rebeka: DĚKUJEME IRENKO
22. 5. 2016 14:52
Držte mě palce , právě jsem se dala do medovníku.Dělám ho pro vnuka , za úspěšnou maturitu.Dám vědět jaký měl uspěch.
18. 1. 2011 11:43
17. 1. 2011 16:21
zrovna se na něj chystám, recept mám od své maminky, ale je naprosto stejný, tak věřím, že se mi povede
8. 1. 2011 19:23
tak můžu s klidným svědomím říci,že tento "medák"je naprosto úžasnýdlouho jsem měla před ním respekt a dnes už vím,že zcela zbytečnětento recept mě doporučila Irenka,které tímto ještě jednou děkuji
s těstem se výborně pracuje,až u třetí placky jsem přišla na to,že je lépe ji napřed "rozňácat"rukama a pak teprve přejít na váleček
Salko jsem poctivě vařila 3 hoďky v hrnci,obracela plechovku a výsledkem bylo naprosto dokonalé a rovnoměrné zkaramelizování
tomuto receptu přidávám bodík a foto
s těstem se výborně pracuje,až u třetí placky jsem přišla na to,že je lépe ji napřed "rozňácat"rukama a pak teprve přejít na váleček
Salko jsem poctivě vařila 3 hoďky v hrnci,obracela plechovku a výsledkem bylo naprosto dokonalé a rovnoměrné zkaramelizování
tomuto receptu přidávám bodík a foto
6. 1. 2011 15:41
Hanko, když už čerpáte recepty z jiných webů, uvádějte, prosím, zdroj. Je to recept paní Ivany Malatincové,ekucharka.net/recept-na-medovnik.
Medovník je to báječný a jak si přečtete na jejích stránkách je to její výtvor.
Medovník je to báječný a jak si přečtete na jejích stránkách je to její výtvor.
27. 1. 2010 12:40
Nedá se to salko uvařit i samotné? Mám strach ho vařit v plechovce. (Prý jsou uvnitř nějak upravené a bojím se, že se při vysoké teplotě něco může uvolňovat do potraviny) Nemáte někdo nějaký tip jak se dá salko jinak zkaramelizovat? Zkoušeli jste nějak jinak?
8. 1. 2010 17:15
Luxusní..
8. 1. 2010 14:15
taky ho dělám,recept mám stejný ekucharka.net/recept-na-medovnik už jsem ho podle videa dělala2x,posílám fotky.
29. 10. 2009 15:53
Už jsem ho jednou dělala mamince na narozeniny a fakt stojí za to je božskýý
5. 7. 2009 23:52
tak toto mi uslo....vyzera dokonale....fakt skvele
5. 7. 2009 18:59
Nejchutnější dort na světě.Se spoustou šlehačky.Mňam.
Dávám bodík za pracnost.
Dávám bodík za pracnost.
5. 7. 2009 14:05
smekám - krásný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 11 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 4 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 6 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 6 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Jak zpracovat růžičkovou kapustu na chutný oběd či večeři? Zapečená s oblíbenými surovinami bude výborným jídlem
Další recepty
Tématické fráze: jak zkaramelizovat salko ekucharka.net recepty-a-video recepty medovník recept luxusní medovník medovník video medovník video recept ëkucharka medovnik od pani ivany ekucharka medovník recept na medovnik video medovník paní ivany ekucharka.cz - video recepty recepty pani ivany medovník salko recept na medovník medovník medovnik ze salka video recepty medovník medovník ekuchařka medovník podle ivany
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, soda jedlá, med, smetana, kakao, salko, ořechy vlašské, máslo, cukr krystal, voda, rum, ořechy
Zamilovaný medovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/El5Y
13 názorů