Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 116 kJ / 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,36 g |
Tuky | 9,07 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 29,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli a česnek si nakrájíme na drobno a smícháme s ostatními surovinami kromě strouhanky!!
Krok 2: Připravenou hmotu si rozložíme na vál a vyválíme placku cca 2cm silnou.
Krok 3: Vezmeme si vykrajovátko na cukroví a vykrajujeme srdíčka.
Krok 4: Ty pak obalujeme ve strouhance s smažíme do zlatova.
Zveřejněno 15. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zamilované karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VngB
Moje poznámka
Zamilované karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VngB
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 17 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Jablečná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 6 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 6 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 7 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 7 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 7 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 11 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 11 hodinami
Tématické fráze:
zamilované recepty,
recepty pro zamilované,
zamilovane.cz,
zamilované fotografie,
zamilované fráze,
recept pro zamilované
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
cibule,
vejce,
koření na mleté maso,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř,
strouhanka kukuřičná,
olej
Komentáře (6)