Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Medovník podle Kačky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

30. 12. 2010 22:58

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 977 kJ / 2 863 kcal
Bílkoviny45,19 g
Tuky43,16 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 3,68 g
Sůl0,90 g
Sacharidy567,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vodní lázeň uděláme tak že si třeba vezmeme kastrol do něj nalijeme do půlky vodu a do vody dáme nějakou misku která se nám bude dobře držet a pak jen postupujeme dle receptu.

Tento recept je opravdu osvědčený a všem moc moc doporučuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Montanka Montanka

8. 2. 2013 20:37

známe ... jen děláme ještě s krémem ze salka ... a na pláty jsou to hodně podobné recepty ;)

Eva

12. 11. 2012 08:45

Kačko, medovník jsem upekla a druhý den jsme ho celý snědli. Dříve jsem dělala ze salka - móóóc:-p sladký. Tento se šlahačkami je lehký, ty tvrdé placky krásně nasáknou. Dortík je měkkounký, nadýchaný, je to mňamka. Dík

marunda marunda

31. 12. 2010 23:25

LuciLuci: také dělám medovník, a placky jsou po upečení tvrdé, ale když je promažu, opravdu změknou. A čím víc se nechá uležet, tím je lepší:yes:

terisek.simkova

31. 12. 2010 14:01

fotky se použivaji svoje .....:no::no::no::no::no::no::no::no:

LuciLuci

31. 12. 2010 13:36

no i ten recept se mi moc nezda,jen tak ta tvrda placka nezmekne jen tim kremem.
Opravdu bych rada videla ten tvuj vytvor :-S

tejaja tejaja (moderátorka)

31. 12. 2010 10:41

...až na tie cudzie fotky :no::no::no:

Irrena Irrena

31. 12. 2010 08:53

Medovník může ýt opravdu dobrý, myslím že tím krémem pláty navlhnou a nebude tak sladký jako ze salka:yes:

tulu

30. 12. 2010 23:27

taky koukam ze nepouzivas ani zadny sirup po kterem ty platy zmeknou,tak myslim ze ani po 2 dnech nebude moc k jidlu.

tulu

30. 12. 2010 23:24

medovnik miluju ale tady ten krem mi prijde jako na ovocne rezy.davam prednost z karamelu.(z kondenzovaneko mleka)ale jinak parada

tejaja tejaja (moderátorka)

30. 12. 2010 23:24

Kačenka, recept osvedčený byť môže, ale my tu dodržujeme aj osvedčené pravidlo : fotky len svoje, nekopírujeme cudzie fotky :-//
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOKrmQhAy...
http://www.medova.eu/thumb/medovnik.jpg

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lehký medovník domácí medovník videorecept medovník lehky recept na medovnik medovník se zakysanou smetanou tvrdy medovnik recepty za kačku recept na lehký medovník medovník koule recept na pernik z tuly medovník videorecept vše za kačku lehkí dort medovník perník z tuly lehký domácí medovník medovník se zakysanou smetanou pro ženy videorecept na domácí medovník medovnik recept lehky medovnik se slehackou medovník lehký recept

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, tuk hera, vejce, med, soda jedlá, cukr moučkový, smetana zakysaná, šlehačka, perník strouhaný

TopRecepty.cz

Medovník podle Kačky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jngv