Kedlubnové zelí na pivu

Gurmanek Kuchař: Gurmanek

Ostatní 0 názorů

Suroviny

1 kedlubna gigant
1 cibule
500 ml černého piva
300 g vepřového masa (plecko, krkovička)
200 g uzeného
2 klobásy
3 PL plnotučné hořčice
sůl, pepř
koření dle chuti
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kedlubnu nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme a všechno dáme do pekáče.

  2. Přidáme na kostky nakrájené maso, uzené a klobásy. Osolíme, opepříme a okořeníme. Přidáme hořčici a zalijeme pivem.

  3. Přikryjeme pekáč a pečeme na 200°cca 1 hodinu. Pak odkryjeme a pečeme asi ještě půl hodiny. Občas promícháme. Nakonec trochu zahustíme polohrubou moukou.

Poznámka

Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kedlubnové zelí na pivu

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: recepty z kedlubnového zelí recept na kedlubnové zelí

Zapomněl/a jsem heslo