Krém Panna Cotta s ovocem
Klasický italský dezert připravíme ze smetany, želatiny a vanilky. Jeho příprava je velmi snadná. Jemnou smetanovou chuť tohoto dezertu zkombinujeme s džemem a čerstvým ovocem podle naší chuti.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 795 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 55,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 89,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Džem můžeme dát také na dno skleniček.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 12. 2013 23:27
22. 11. 2009 00:47
Vypadá to lákavě
10. 7. 2009 12:13
Poprvé se setkávám s tím, že se lusk dá do vody. Já ho dávám do vařícího mléka (nebo cukru samozřejmě jo i do diacukru!!!!)Jinak fotka je velice inspirativní
10. 7. 2009 12:01
Panna Cotta vypadá perfektně úplně se mi sbíhají sliny Ráda bych to o víkendu vyzkoušela, tak mám ještě pár otázeček, nerada bych to pokazila Kolik asi se dává té vody na namočení vanilkového lusku? Tou smetanou je myšlena smetana ke šlehání nebo normální na vaření? Jo a ještě poslední, která se přímo netýká receptu.......Dextro ty pracuješ někde v restauraci?
6. 7. 2009 20:49
Znám ten název, ale nevěděla jsem, co si mám za tím představit. Vypadá to LUXUSNĚ !!! Dextra - +
6. 7. 2009 20:14
No, jestli to chutná tak skvěle jak to vypadá, tak klobouk dolů . Určitě vyzkouším .
6. 7. 2009 17:40
nádherné nazdobené - vypadá velmi chutně, ukládám k ozkoušení
6. 7. 2009 17:40
panna je jediny mucnik ktory som schopna zjest u taliana...najradsej mam ked je poliata rozpustenym karamelom. nikdy som sa nezamyslela, ze ako sa to vlastne robi....neviem ako chuti dextra tvoja, ale myslim, ze vo vseobecnosti sa nemoze velmi odlisovat od tej co som jedla a tak davam spokojne plusik.
6. 7. 2009 17:40
Robievam,je to výborné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 12 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 13 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 5 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 5 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 5 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 5 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 6 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit želatinu? Je skvělá do krémů nebo k polévání sladkých či slaných dortů a zákusků
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Jak správně rozříznout vanilkový lusk? Jednoduchý postup předvede videonávod
Další recepty
Tématické fráze: pana cotta panacotta panna cotta recept panna cotta recept na pana cotta recept na panacottu pan cotta pannacotta recepty panna cota pannacotta pana cota recept panacotta recepty pana cotta pana cotta recept pana cota recept recept pannacotta recept panna cotta krém s ovocem pannacotta recept panacota
Suroviny: smetana, cukr, želatina, lusk vanilkový, ovoce, marmeláda
Krém Panna Cotta s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZKE
9 názorů