Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krém velouté z červené čočky s kuřecím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

26. 2. 2014 22:46

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 686 kJ / 1 359 kcal
Bílkoviny82,67 g
Tuky51,47 g
Vláknina40,36 g
Cholesterol 134 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy122,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sislik

27. 2. 2014 01:22

Eva Marie: aj za menej, kuracie mäso sa uvari veeeeeelmi rýchlo :-))

Eva Marie

27. 2. 2014 00:45

A za 15 minut se maso uvaří?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veloute cockovy krem z cervene cocky recepty dobrů chuť cockove velute salát z červené čočky k masu cockovy velout dalat z cervene cocky s kuřecím masem salát z červené čočky s kuřecím masem recept kuřecí veluté recept cockovy krem z cervenej cocky kuřecí veleute velouté recept

Suroviny: čočka červená, prsa kuřecí, mléko kokosové, máslo, olej, cibule, koriandr čerstvý, koření kari, sůl

TopRecepty.cz

Krém velouté z červené čočky s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m63r