Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 686 kJ / 1 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,67 g |
Tuky | 51,47 g |
Vláknina | 40,36 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 122,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krém velouté z červené čočky s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m63r
Moje poznámka
Krém velouté z červené čočky s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m63r
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 10 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 13 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 14 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 15 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 16 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 16 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 18 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 18 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 18 hodinami
Tématické fráze:
veloute cockovy,
krem z cervene cocky,
recepty dobrů chuť,
cockove velute,
salát z červené čočky k masu,
cockovy velout,
dalat z cervene cocky s kuřecím masem,
salát z červené čočky s kuřecím masem recept,
kuřecí veluté,
recept cockovy krem z cervenej cocky,
kuřecí veleute,
velouté recept
Suroviny:
čočka červená,
prsa kuřecí,
mléko kokosové,
máslo,
olej,
cibule,
koriandr čerstvý,
koření kari,
sůl
Komentáře (3)